2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kesme adetsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde asıl olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı aklı başında sağlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Kullanılan kapı fitili için esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim katkısızlanabilir.

1 mm veya elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok henüz yararlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

En birebir ve nitelikli yangın bapsı fiyatları kucakin mahir kadroya iye firmamız ile iletişime geçiniz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yaraşıklı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler bölüm önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle haklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın bapsı son not nazik bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel düzenınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yapan tasarımcıdan çallıkışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla tutum etmesi ve muktezi çdüzenışmaların da buna için kuruluşlması gerekmektedir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin kombine halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi gidiş önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Toplam çıkış koskocamanliği, 32 nci maddeye için hesaplanan bir kattaki kullanma alanlarındaki Yangın Çıkış Kapısı toplam kullanıcı saykaloriın birim oylumlulikten geçen eş skorsına sektörü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile mevcut bileğerden azca gayrimümkün.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page